Bewertungen von Wok To Go Drachten

Neue Beurteilungen

5.0
Jelte Siderius
30 November 2022
Sand
29 November 2022
Ramon
28 November 2022

Snel en lekker! đŸ€—

Lisa
27 November 2022
Marije
26 November 2022

Goede temperatuur, goede hoeveelheid, goede smaak!

Jan
25 November 2022

WoktoGo mijn favoriet op dit moment. Masala Curry Chicken met extra extra extra erop overheerlijk! Plus zo'n lekkere soja Bubble Thea als afsluiter. Erg lekker :)

Saskia Henstra-Postuma
24 November 2022

Echt serieus lekker!! En nog goed warm ook: prima!

KĂ€thy
22 November 2022
Wopke
20 November 2022

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jochum Dijkstra
18 November 2022

Prijs kwaliteit is in mijn ogen matig, zeker niet vies maar ook niet de verwachting overtreffend. In het eerste telefoongesprek aangezien de bezorging te laat is krijg ik te horen dat er nog 4 personen in de zaak staan die eerst geholpen moeten worden terwijl ik ruim van te voren heb besteld en heb aangegeven dat het eten om 18.00 bezorgd wil hebben ivm de planning van mijn werk geeft weinig betrokkenheid aan. Er is in volgens mij veel ruimte voor verbetering en jullie mogen hier altijd even contact over opnemen. Mvg Jochum Dijkstra 0618356226

Tamara
17 November 2022
Janneke de Jong
17 November 2022

Het duurde erg lang voor het eten kwam. We kregen een mail met een geschatte bezorgtijd. Echter kwam de bezorging 40 min. Na die tijd. Ik heb gebeld om te vragen of alles wel goed was gegaan. De bezorgen was al geruime tijd weg met meerde bestellingen. Als ons eten dan zo lang duurt.. is het dan ook zo lang onderweg geweest? De noodles boxen waren erg lekker. Het drinken hebben we weg gegooid. Maar smaken verschillen natuurlijk.

Henk
17 November 2022
L.Jeeninga
14 November 2022
Martin
13 November 2022

Snel, smaakvol en uiterst vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T en V
6 November 2022

Heerlijke wokki’s en loempia’s, we zijn erg tevreden. Goede en snelle service!

Claudia
6 November 2022

Helaas was onze bestelling omgevallen. We kregen nieuwe bezorgd. Op zich goede service met een zak gratis cassave erbij. Helaas was een van de bestelling niet dat wat we besteld hadden, maar na het lange wachten daar niet over gebeld.... De kwaliteit is verder dikke prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

WP
3 November 2022

Heerlijk gegeten!

Mirjam
2 November 2022

Heerlijk vers en warm. Bezorgtijd was iets lang,maar op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar,een aanrader!

Joke De Jong
1 November 2022
Brouwer
1 November 2022

Snelle bezorging,top en heerlijk gegeten

Brouwer
31 Oktober 2022

IJs vergeten, maar na telefoontje nog keurig gebracht.(zelfs 1 gratis) en excuus aangeboden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

......
28 Oktober 2022
Willy
27 Oktober 2022

Top service

Anta
27 Oktober 2022

Precies op tijd en zeer smaakvol!

Bouke
21 Oktober 2022

Smakelijk eten en vlotte bestelling.

Ingrid
18 Oktober 2022

Bestond driekwart uit rijst en en te weinig van de rest voor de prijs, een beetje jammer!

Rianne Borger
17 Oktober 2022

Top precies op de aangegeven tijd en het was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brouwer
13 Oktober 2022

Het was heerlijk en een snelle bezorging!

Gerard
12 Oktober 2022
Herma
12 Oktober 2022

M’n partner kennis laten maken met wok to go, en dat was zeker een succes. Heerlijk gegeten

N. Wind
7 Oktober 2022

Gewoon lekker zoals altijd

Pipi und kaka
5 Oktober 2022

De bubble tea was een beetje te vullend.

Bos
4 Oktober 2022

Gerechten mogen iets groter verder lekker en snel geleverd

Y.
4 Oktober 2022

Verbeterpunten Babi pangang was weinig smaakvol, weinig saus. En de bezorging mag wel boven een bepaald bedrag, bijv. €25,= gratis!!! Viel ons echt tegen dat dat zoveel moest kosten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard
3 Oktober 2022
Claudia
3 Oktober 2022

Altijd lekker. Binnen de tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heleen
30 September 2022

Heerlijke babi pangang en chili chicken! Snel bezorgd en prima op temperatuur!!

Rick
27 September 2022

Weer erg lekker en op tijd klaar!

Janneke
26 September 2022

Ik had 2 gebakken rijst met ei besteld voor twee van de 6 maaltijden maar er was geen ei te bekennen??

Alex
26 September 2022

Bestelde om 18.15 en wordt om 1937 pas bezorgd moest ondertussen bellen waar de bestelling bleef een lichte excuus maar de voor de rest niets

Tineke
26 September 2022

Top! Vriendelijke bezorger ook.

Besteller
24 September 2022
Nellie
24 September 2022

Het eten smaakte goed, de eerste keer dat ik het bestelde was het perfect en wel 10sterren waard, daarna wisselende kwaliteit van smaak, waarschijnlijk steeds een andere kok, leuk personeel, heel vriendelijk

Marijkr
23 September 2022

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat de extra bestelde topping van de gebakken uitjes er niet bij zat.

Anoniem
21 September 2022
de Boer
17 September 2022

Heerlijk

Lolkje
17 September 2022

Goed eten en snelle levering

Claudia
17 September 2022

Vlot bezorgd. Lekkere maaltijden. De mini loempia's vinden we niet bijzonder qua smaak.

Roelie
8 September 2022

Zoals gewoonlijk hebben wij erg lekker gegeten

HH
7 September 2022

Het eten was weer heerlijk, de bezorging duurde dit keer erg lang. Aangekondigd was een half uur, het werd een uur en een kwartier 


Jan
3 September 2022

Lekker rijk gevulde rijst met chicken had ik besteld en ijs. Heerlijk. Goeie portie voor een persoon. Gaan we vaker doen

Herman
2 September 2022

Heerlijk eten en goed rekening gehouden met specifieke wensen. Bezorger was snel bij ons en zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

K
28 August 2022

Snelle levering, grote porties en erg lekker!

Ingrid
27 August 2022
Van der zee
26 August 2022
Bert Dercksen
25 August 2022

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgt. Let wel de "regular" porties zijn best groot.

Jo
24 August 2022
Corrie
23 August 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Drachten
22 August 2022

Vegagerechten minder smaakvol dan anders.

Gall
22 August 2022

Had gebakken witte rijst erbij besteld kreeg gewone witte rijst betaal je wel 1€ exstra voor

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonker
22 August 2022
Naomi
21 August 2022

Heerlijk eten, gaan hier zeker vaker bestellen 😊

Wouter Donker
20 August 2022

Snelle levering en het eten was super lekker!

Dejong
20 August 2022
Jelle
18 August 2022

Voor herhaling vatbaar!

M d Jong
17 August 2022

Was niet goed deze keer, zat viese geur aan en had het idee dat er bedorven ingrediënten in zitten. Grote min punt.

Martijn
16 August 2022

Super twee bakjes met eten. Vaker hier een bestelling gedaan, altijd goed. Heb wel voor de tweede keer een zwarte haar gevonden. Kan een keer voor komen, maar vond het wel noemenswaardig na twee keer. Verder bestelling top. Bezorging is snel, vegetarische opties prima.

Dirk Bakker
15 August 2022

Smaak was goed vlees vrij vet en sommige stukkenvlees iet wat taai.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Team Lippe Wonen
12 August 2022

Het eten was lekker de bezorging punctueel!

Wes
11 August 2022

Was heerlijk

Ina
8 August 2022

We kregen het wel kwartier later dan het tijdstip van de mail. Maar het zal wel druk zijn geweest op de etenstijd, geen probleem.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijke
7 August 2022
Anoniem
2 August 2022
Ingrid
31 Juli 2022

Teveel rijst voor de groenten en vlees, daardoor proef ik te weinig kruiden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Feenstra
31 Juli 2022

De bezorging en snelheid/vriendelijkheid waren top. De Boba tea viel ons eerlijk gezegd ontzettend tegen. Een aantal dagen eerder hebben we originele Boba tea in Zwolle (MMtea) gehad en dat is echt een wereld van verschil. Tip= vergelijk het eens en oordeel zelf. Goede Boba tea zou voor ons een reden zijn om weer te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boonstra
31 Juli 2022

Netjes afgeleverd. Het eten was nog goed warm.

Lisa
30 Juli 2022

Bezorging was erg snel. Alleen weinig groenten en weinig smaak aan het eten. Heb er zelf nog saus doorheen gedaan, want dat zat er amper in.

Edwin
29 Juli 2022

Hallo het was heerlijk, mocht voor mij wel meer saus bij de babi Pangang.

Drachten
27 Juli 2022

Perfect zoals gewoonlijk.

de Boer
25 Juli 2022

Heerlijk

W. Kuiper
22 Juli 2022
Ingrid
21 Juli 2022

Lekker en snel

Jan
20 Juli 2022

Lekker eten en mooie op tijd

Anja
20 Juli 2022

Voor de tweede keer besteld en weer aangenaam verrast. De groenten niet te klein gesneden en niet te gaar maar lekker een bite waardoor veel smaak. Kortom alles klopt gewoon😋

Bergsma
19 Juli 2022

Heerlijk doosje met teriyaki chicken en sweet en sour chicken. Lekker warm en snel gebracht. Dit doen we vaker. Beter dan die lauwe shoarma van de kaden, waar je van aan de schijterij raakt.

S Bekkema
19 Juli 2022

Ze hebben wel gebeld dat ze later kwamen dit is al heel mooi

Hylke
13 Juli 2022

Snelle bezorging, eten is uitstekend. Ik bestel er regelmatig, nu erg veel honger dus dacht ik bestel even wat extra groenten. Helaas kon ik daar niks van merken, jammer want je betaald er toch extra voor

Pytsje
11 Juli 2022

Vond het heerlijk vers eten! En zeker voldoende! Top!

Betty
7 Juli 2022

Heerlijk

Ronald Damsma
5 Juli 2022
Aukje
4 Juli 2022
Marieke
4 Juli 2022
Drachten
4 Juli 2022

Bezorging was op zondag slechts 5 minuten later dan gepland. Toch werden we rond de geplande bezorgtijd gebeld door Wok To Go dat de bestelling onderweg was en iets was verlaat. Perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gea Geuze
4 Juli 2022
Anja
2 Juli 2022

Bezorging was binnen de tijd 20 minuten eerder zelfs, dus top! Eten was echt heerlijk en zo leuk om uit het doosje te eten, we kregen gewoon een vakantie gevoel waarbij de voetjes in het zand ontbrak â˜ș

Hans de Jong
2 Juli 2022

Super snel bezorgd. Mag wel meer groenten in.

JM
2 Juli 2022

Kwam goed op temperatuur aan en mooi op tijd. Heerlijk gegeten 👍

Sydney
29 Juni 2022

Lekker ieten

Myrthr
21 Juni 2022
B Hoekstra
19 Juni 2022

De mifang achtige bami was een beetje klef, ik zou daar een iets dunnere versie voor kiezen.

Symkje
18 Juni 2022

Weinig vlees

Anita
13 Juni 2022

Super goed, smakelijk ik heb veggie en alleen groente, alles goed warm en smakelijk .

H.R Boersma-Lei
13 Juni 2022

Goed gevulde porties, groente heerlijk knapperig maar ook lekker zacht! Hele gezin heeft genoten van elk hun eigen smaak! Top!

Anietje
8 Juni 2022

Jammer ik had extra groente besteld en extra broccoli, ik kan niet zo goed tegen noedels rijst , vorige keer lekker veel groente nu vroeg ik me af waar de extra groente was gebleven en de extra broccoli

X
7 Juni 2022
Dick Kaper
6 Juni 2022

Dikke prima. We hebben erg lekker gegeten (Teriyaki chicken, Tornado shrimp en snackbox). Zeker voor herhaling vatbaar!

Martijn van der Meer
6 Juni 2022

18.10 bestelling geplaatst. Melding 18.55 wordt uw bestelling gebracht. 19.45 maar eens gebeld. Antwoord: sorry maar er kwamen ineens heel veel mensen de zaak binnen. Uiteindelijk 20.10 kwam het eten. Het eten was wel heerlijk en goed. Volgende x de klanten beter en eerlijk de verwachte bezorgtijd vertellen en op de hoogte houden.

Linda
6 Juni 2022

Bijna 2 uren gewacht tot t bezorgd werd.

De Boer
4 Juni 2022
n
4 Juni 2022
Anoniem
4 Juni 2022
Nicolle
3 Juni 2022

Heerlijk eten, iedere keer weer.. en super snelle bezorging voor je het weet is je eten er al weer

Wok
3 Juni 2022

Tempeh is een aanrader!

Steve minnema
3 Juni 2022

Bestelling erg snel ontvangen en heerlijk gegeten!

Claudia
3 Juni 2022

Bezorger had per ongeluk een deel van bestelling bij een ander bezorgd. We kregen keurig een na bestelling.

Riddersma
3 Juni 2022
Willem Kuiper
29 Mai 2022

Echt heel lekker en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RJVermeer
28 Mai 2022

Onze eerste kennismaking met Wok-to-Go was zeer teleurstellend. Het gebodene ruikt niet lekker en de smaak is saai. Je proeft voornamelijk peper. Het garnalengerecht telde zegge 4 garnalen! De groente is slap en zeker niet knapperig, zoals een wokgerecht hoort te zijn. De rijst is goed gekookt, maar smakeloos

Jaap
28 Mai 2022

We hebben genoten van goed vers en smakelijk eten.

abe zijlstra
26 Mai 2022

wat meer groente en vlees ..Heerlijk van smaak

Alie
24 Mai 2022

het was weer heerlijk, en precies op tijd.

Lolkje Van Dijk
22 Mai 2022

Snelle levering en erg lekker!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicolle
22 Mai 2022

Nu voor de tweede keer besteld en nu iets anders, maar o zo weer lekker

Rizana
21 Mai 2022

Super snelle bezorging. Alles was ook warm. Enige minpunt vond ik dat het veel rijst was en niet mega veel groente. De verhouding had wel iets beter gekund. Desondanks tevreden hoor!

Voorhuis
21 Mai 2022

Bezorging 20 minuten te laat, maar Vega met tempé was weer perfect! Verder zag ik dat je nu moet betalen voor het plastic bestek. Goede actie! Misschien uiteindelijk overstappen op houten bestek?

Anoniem
21 Mai 2022
Marianne
18 Mai 2022

Geweldig! Lekker eten. Snelle levering. Prima

Judith
17 Mai 2022

Vlotte, vriendelijke bezorging. Het eten was ook lekker! Ik vond de loempia niet heel speciaal voor dat geld.

Anita
17 Mai 2022

Altijd super lekker gegeten en nog steeds wel extra groente besteld omdat het meer noodle is dan groente 1 stukje broccoli vomd ik wel aan de matige kant zeker als je extra groente besteld. Vorige keer 5 sterren dit keer Marig

K wielinga
16 Mai 2022

Eerste keer iets besteld bij wok to go. Eten was van zeer goede kwaliteit en lekker warm. Gaan zeker weer eens bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ik
16 Mai 2022

Precies volgens schema bezorgd. Heerlijk gegeten.. Aaanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke
15 Mai 2022

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred
14 Mai 2022
Martine
12 Mai 2022

Het eten was prima & snelle bezorging! De kip was niet zo lekker, de beef wel.

Remke
11 Mai 2022

Heerlijke gerechten maar 1 puntje had gevraagd en betaald voor fried Rice en egg maar kreeg witte rijst. Maar voor de rest heerlijke gerechten en supersnel geleverd

Janneke
7 Mai 2022

Heerlijke noodles. Goede hoeveelheid.

Yvonne
5 Mai 2022

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd!

Alie
5 Mai 2022

ik heb weer heerlijk gegeten, en gedronken. dank jullie wel!

Jongboom
5 Mai 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd.

C. Laansma
4 Mai 2022

Zeer snelle bezorging!

Anita
3 Mai 2022

Heerlijk g heten super de groente

Meine
2 Mai 2022
Anneke
1 Mai 2022

Zondag 18.00 besteld, er rekening mee gehouden dat het lang kon duren, maar al na 20 minuten werden wij verrast met heerlijke zeer warme...ruim voldoende...netjes verpakte menu's. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vdk
1 Mai 2022
R.
1 Mai 2022

Bakjes zitten goed vol, alles wat we bestelden was zeer smakelijk

Anoniem
28 April 2022

Dit keer besteld met noodles ipv rijst. Heerlijk gegeten. En zeer snelle bezorging.

Claudia
28 April 2022

Vlot bezorgd. Grote portie. Lekker gekruid.

Kees veenstra
28 April 2022

Topper

Claudia Damsma
28 April 2022

De bestelling kwam slordig aan, omdat het omgevallen was. Maar dit melde de bezorger uit zichzelf. Hij ging de bestelling opnieuw brengen en met een half uur was dat er weer. Het smaakte heerlijk.

Maikel
27 April 2022
Rick
25 April 2022

Ik vond de Tjap tjoy shrimp noodles heerlijk goed van smaak lekkere groenten erin het was verrukkelijk

Thijs van Wee
25 April 2022
Pieter Paulusma
25 April 2022

toppie

Heleen
25 April 2022

Zeer snelle levering eten was erg heet (themperatuur), vriendelijke bezorger, en mijn bestelling was boven verwachting lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
24 April 2022

Lekker, met veel kip en rundvlees. Mag alleen wat ons betreft wel wat meer groenten. Supersnelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Veenstra
24 April 2022

Eten was top!! Smaak van alle 2 gerechten goed op smaak gewokt!! Alleen bij alle 2 nasi besteld maar de ene had gewoon rijst helaas. Kan gebeuren waar het druk is , maar je betaald er natuurlijk wel extra voor.....komt zeker een volgende keer !!

Geert
24 April 2022

Het zou handig zijn als er ook gebakken rijst onder je vlees zit als je dat besteld hebt. Nu ontdek je het pas als je aan het eten bent dan heb je dus geen zin om het terug te brengen. Je moet er wel extra voor betalen dus train nog wat met het personeel zodat je krijgt wat er op je bestelbon staat. Verder smaakte het prima.

Saskia
23 April 2022

1e x besteld, supersnel bezorgd! Zeer verrast, goed warm, erg goed gevuld en heerlijke smaken! Aanrader en aanwinst voor DrachtenđŸ’ȘđŸ»

Lolkje Van Dijk
23 April 2022

Snelle bezorging en super lekker

L.
22 April 2022

Heerlijk!

Marije de Hasn
16 April 2022

Heerlijk! Het blijft lang warm bij bezorging. Wat mij betreft lekkerder dan Chinees! En nu eindelijk ook in Drachten!

Jantsje
15 April 2022

2 dagen geleden ook besteld, toen small gedaan, regular is veel groter & raak je halverwege vol van! Ik hou het liever bij small, medium zou ook nog een optie zijn als die er was, de kip was nu minder crispy dan 2 dagen eerder, maar nog steeds super lekker, ook namens mijn 5 jarige dochter was het super lekker

Roelie
14 April 2022

Was weer heerlijk đŸ‘đŸ»

Anoniem
13 April 2022
Fred
11 April 2022

Binnen 20 minuten had ik mijn bestelling top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
10 April 2022

+ Goede hoeveelheid en warm! Vlot bezorgd! +/- mag wel iets meer smaak aan

Roelie keekstra
10 April 2022

Het was weer heerlijk.

Bolier
9 April 2022

Heerlijk, wellicht wat extra beef! Maar verder top.

Chav
9 April 2022

Supersnelle bezorging en goed warm!

R
6 April 2022

Het eten was lekker en de bezorging was op de gevraagde tijd. Alleen kregen we geen rietjes bij de bubbletea..

Kloosterman
4 April 2022
Gall
3 April 2022

Was lekker en netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JM
3 April 2022

Mooi op tijd en goed op temperatuur bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rosita Mathurin
2 April 2022

Mijn complimenten. Is mijn eerste keer en het was verrukelijk. Mijn advies gaan jullie het kopen.

RF
1 April 2022

Snelle service. Vriendelijk personeel, heerlijk eten.

Anonieme
1 April 2022

Vegetarisch ook zeer bevallen

Anne Braaksma
30 MĂ€rz 2022

de levering was snel en juist. het eten was voldoende, voldoende warm en goed van smaak.

Visser
28 MĂ€rz 2022

Snelle bezorging, erg warm en lekker vers! Helemaal top

Marije
28 MĂ€rz 2022

Super snel bezorgd! Eten was goed heet en smaakte heerlijk!

Anoniem
27 MĂ€rz 2022
Trynke
27 MĂ€rz 2022

Binnen 15 minuten stond er een goede, echt warme maaltijd op tafel.

William
26 MĂ€rz 2022

Super lekker en super snel bezorgd. Top!

Sietse Wijma
24 MĂ€rz 2022

De tip meer dan waard! Lekker gegeten en klaar terwijl je wacht

Alie
24 MĂ€rz 2022

zeer tevreden! we hebben heerlijk gegeten

Trynke
21 MĂ€rz 2022

Binnen 20 minuten werd een heerlijke maaltijd gebracht en goed op temperatuur

Tineke Kobes
21 MĂ€rz 2022

Eten was heerlijk. Klaar op de aangegeven tijd!

Emma
20 MĂ€rz 2022

Super snelle levering en erg lekker! Alles was ook nog goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruther
20 MĂ€rz 2022

Was heerlijk maar voor 9.90 waarvan de helft noodles wel aan de prijs. Was niet genoeg voor een avond maaltijd

Maartje
19 MĂ€rz 2022

Gloeiend heet eten, heerlijk! Lekker veel saus, en de samosas waren ook leider krokant. Volgende keer zeker weer.

Diana
18 MĂ€rz 2022

Be bestelling werd precies op tijd geleverd, het eten was heerlijk! Helaas 1 ster minder gegeven, aangezien er een nietje in het eten zatâ€ŠđŸ€š

Remke
18 MĂ€rz 2022

Top bezorging, is altijd veel sneller dan aangegeven. Een klein puntje is dat ik dacht dat in de asian bites wantan 4 stuks zaten ipv 3. Vond het wat weinig nl

Gall
13 MĂ€rz 2022

Snel geleverd en goed warm

Berend
12 MĂ€rz 2022

Erg lekker, helemaal top.goede service 👍

Franscisca
12 MĂ€rz 2022

Het eten was heerlijk. Ik had gekozen voor zo snel mogelijk bezorgen, en het was er binnen een half uur. Wat een service!

Kees en Sijke
11 MĂ€rz 2022

Zoals altijd! Heerlijk. Mooi op tijd bezorgd door enthousiaste bezorger. Klasse.

Kees en sijke veenstra
5 MĂ€rz 2022

Zoals gewoonlijk! TOP!

Pieter De Vries
5 MĂ€rz 2022

De noedels waren lauw, te weinig groente in vergelijking met vlees en saus

Mirjam
4 MĂ€rz 2022

Het eten was weer heerlijk op smaak, we hebben genoten! De boba was minder zonder tapioca maar vervangen door iets van een jelly iets wat niet genoeg in de buurt komt. Maar ach, volgende keer weer beter!

Hylco Hoogendoorn
28 Februar 2022

De tijd van bezorgen was zelfs eerder top en kwaliteit van eten geweldig een heerlijke maaltijd

Kees en sijke Veenstra
27 Februar 2022

Alweer heerlijk gegeten. Babi pangang, tjaptjoi met kip en noodles met garnalen. Mooi op tijd bezorgd. Alweer een dikke pluim voor jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heleen
25 Februar 2022

Zeer vriendelijk personeel, verse groente's, noedels precies goed en smaak was heerlijk. Kom zeker nogmaals iets halen

Johan
23 Februar 2022

Zeer snelle bezorging. En was echt lekker. Ik raad het aan. En wat ik ook belangrijk vind. Het was compleet

Sietze Ketelaar
23 Februar 2022

Het eten was geweldig lekker. De zoetzure komkommersalade belachelijk klein en verschrikkelijk veel te duur...!

Poortinga
23 Februar 2022

Veel te veel saus. Ik heb het eten weg moeten gooien, zonde!

Kees en Sijke Veenstra
20 Februar 2022

Fantastisch! Heerlijk gegeten! Tornado shrimp, babi pangang en tjap tjoy chicken. Kwaliteit. Super wokkie kokkie! Op afgesproken tijd bezorgd door leuke spontane bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
20 Februar 2022

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

hm
19 Februar 2022

snelle bezorging te veel saus en niet vers

Posthumus
19 Februar 2022

Eten was goed warm. Het was ook voldoende. Levering was netjes op tijd.

Annema
18 Februar 2022

Wel lekkere smaak

Lisa
17 Februar 2022

Lekker eten! Ook snel bezorgd.

Gerda
17 Februar 2022

Was heerlijk ! vers gemaakt goed warm

De Haan
14 Februar 2022

Bezorging was mega snel! Eten zelf viel een beetje tegen. Noedels en kip waren lekker, maar was wat teveel saus in het bakje en de groenten waren niet super vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Wok To Go

Beste de Haan, Vervelend te horen dat de bestelling tegen viel, teveel saus kunnen wij zeker iets mee en naar kijken! Onze groenten worden dagelijks vers gesneden en liggen nooit langer dan 2 dagen stil. Misschien is er iets bij ons in de bereiding fout gegaan dat het zo lijkt! Excuses in dat geval. Graag zien wij u weer terug! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

TCaique
14 Februar 2022

Top

G.
13 Februar 2022

Smaak is goed voornamelijk het laatste. Want de woksaus blijft daar achter. Alleen erg weinig groente en kip. Meer broccoli en champignons en kip zou veel beter zijn.

...
12 Februar 2022

Snelle bezorging. Porties grootte prima. Echter mag het wel iets meer 'gehusseld' worden in de bakjes. Nu heb je onderin niks, behalve noedels.

Koen
12 Februar 2022

Eten was lekker, bij het afleveren bleek er een gerecht te missen. Dit werd uiteindelijk in een andere bestelling wel terug gevonden. Fijn dat er geen gebruik wordt gemaakt van plastic tasjes! Wel vreemd dat je hier bij de bestelling wel voor betaald.

Inge
12 Februar 2022

Snelle bezorging (besteld om 20.50u), goed warm/heet en lekker eten. Vriendelijke bezorger. Alleen miste het bestelde bestek. Tip: langere bestel/-openingstijd en servetjes toevoegen.

P
12 Februar 2022
Daniël
11 Februar 2022

Onze tweede bestelling, dit keer met bezorging. Na de chaotische opening met lang oplopende wachttijden was ik benieuwd hoe het nu zou gaan. Zeer tevreden: bezorging nog vóór de afgesproken tijd, alles goed op temperatuur en weer héérlijk gegeten. Top!

Veenstra
11 Februar 2022

Was verkeerd bezorgd. Andere mensen brachten de bestelling zij hadden dubbel gekregen. Maar dit was niet de onze . Dit waren verkeerde en kleine porties. En er miste een gedeelte . Andere mensen dus die vsn ons opgegeten. Gebeld en nieuwe bestelling gekregen . Bezorging kan dus beter.

Wijngaarden
11 Februar 2022

Houden aan de tijd die afgesproken is en leveren wat besteld is , eten was wel heerlijk. 20 min extra wachten niet leuk

Faduma
11 Februar 2022

De bestelling zou op een vast tijdpunt komen en dat is daawerkelijk gebeurd. Ik ben uiterst tevreden met de kwaliteit van het gerecht en de boba drink. Al hoewel kreeg ik daar geen bestek en rietje bij, zou ik daar nog eens bestellen.

M.
10 Februar 2022

Smaakte heerlijk. Mag van mij nog wel meer groente en vlees in. Het is een aanwinst voor Drachten.

Molenaar
10 Februar 2022

Fijn dat ik ter plekke nog mijn bestelling mocht aanpassen. Helaas waren de noedels een stuk zouter als de vorige keer en de beef niet zo gekruid. Het personeel is super aardig en behulpzaam..

Anita
9 Februar 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Benjamin
9 Februar 2022

Lekker eten, veel variatie! Snelle bezorging! Ik kom zeker terug:-D

Remke Klomp
8 Februar 2022

Vond het een beetje droog maar wel lekker.

Alexa CsordĂĄs
8 Februar 2022
Marco
7 Februar 2022

Eten smaakte goed, mooi optijd klaar!

Anoniem
7 Februar 2022
Kirsten
7 Februar 2022

Heerlijk vers gebakken en gemaakt eten & drinken!

John
7 Februar 2022

Het was HEERLIJK.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
7 Februar 2022

Harde wind en veel regen. Toch wordt onze eten met een grote glimlach afgeleverd. Heel erg bedankt en een dikke duim voor deze bezorgster. Eten nog warm en heel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wok
7 Februar 2022
Jay
7 Februar 2022

Ik heb bubble tea besteld en die waren lekker! Daarnaast een hele vriendelijke bezorger, die je niet alleen wat lekkers bezorgd maar ook een glimlach. Blijf zo doorgaan!

de Vries
6 Februar 2022

Voor 1,50 zeer weinig komkommer (5 halve plakjes) advies om het bakje vol te doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Deborah
6 Februar 2022

Al meerdere keren hier besteld. Aanwinst voor Drachten
 :)

Irene
6 Februar 2022

Gister ff snel een wokken geregeld voor de oudste die toch maar thuis kwam eten. En jawel, ook hij liet dit zich prima smaken. Lekker met veel verse groente, dus gezond. En hoewel zo'n doosje de indruk wekt dat het niet heel erg veel kan zijn, is niets minder waar. Zelfs een stevige eter wordt verzadigd. Nogmaals onze complimenten voor wok to go Drachten. Vooral zo doorgaan en tot gauw!

A. S.
6 Februar 2022

15 minuten later dan afgesproken maar lekker eten.

G.J
6 Februar 2022

Ik vond het allemaal wat chaotisch op locatie. Moest lang wachten had vooraf besteld en ik moest nog 25 min wachten voor ik het mee kon nemen. Het eten was bij thuis komst al wat koud de noodles en het was veel noodles met weinig groente en saus

Bert Linker
5 Februar 2022

De e-mailbevestiging gaf 18:20 als afhaaltijd aan. Na enig aandringen kreeg ik de bestelling uiteindelijk om 18:55. Geen waarschuwing vooraf bij betaling of tijdens het wachten dat het langer zou gaan duren. Blijkbaar is kip hetzelfde als.garnalen, want dat is wat het bleek te zijn bij thuiskomst. Het eten zelf was aardig, niet heel bijzonder en weinig smaakvol.

Poortinga
5 Februar 2022

Lekker. Verse, knapperige groenten! Zit meer dan genoeg in zo’n bakje.

Sharleen
5 Februar 2022
Roma
5 Februar 2022
Wagenaar
4 Februar 2022

De Brown sugar boba is heerlijk, maar het jammere is wel dat de boba nog iets te hard is....

Alisha Jafaf
4 Februar 2022

Super blij mee! Vriendelijke medewerkers en heerlijk eten

Ellen
4 Februar 2022

Goede portie, ruim voldoende voor 1 persoon. Smaak is geweldig en vooral vers!!!

Jordan
4 Februar 2022
KP
3 Februar 2022

Mijn bestelling zou om 20:00uur geleverd worden, dit werd vervolgens 20:30uur. Denk je lekker aan te kunnen vallen is het eten koud, niet eens lauw maar gewoon echt koud. Ben maar naar de snackbar om de hoek gegaan voor wat warms.

Wianda
3 Februar 2022

Heerlijk gegeten van de kip teryaki met rijst.

Rhonda
2 Februar 2022

Heerlijk gegeten. Pin deed het niet. Goed opgelost. Ik kom snel weer

Hesna
2 Februar 2022

Voor de eerste keer besteld. Had me echt verheugd op een goede wok. Viel een beetje tegen. Zat voldoende kipstukjes, alleen qua groente te weinig, zat maar 2! stukjes champignons en ui. Mag dus wel wat meer. Er zat ook veel te weinig saus. De onderkant was helaas droog. Dit kon echt wel beter. Misschien moeten de medewerkers wat beter geinstrueerd worden? Ik weet niet of dit voor herhaling vatbaar is. Wel een beetje jammer. Ik had hogere verwachtingen. Wat ook heel bijzonder is, is dat ik 0,10 cent betaald heb voor een plastic zak en de bestelling kreeg in een paperbag.

Ineke Cnossen
1 Februar 2022

Heerlijk gegeten! Een aanrader! Komen zeker terug!

Jolinde
1 Februar 2022

Bestelling was op tijd klaar en prima. Jammer dat de bestelde topping (cashewnoten) ontbrak.

Amy Hofma
31 Januar 2022

Ben nu al voor de 2e keer hier en echt top service en super lekker eten

Gamila
31 Januar 2022

lekkere bubble tea, en gezellig restaurantje:)

Irene
31 Januar 2022

Echt super lekker gegeten. We hadden 3 wolkjes besteld: kung pao beef, tornado shrimp en tornado chicken. Daarnaast een snackbox erbij gedaan, gewoon omdat het kan. Het eten stond keurig op tijd klaar, was bij thuiskomst nog lekker warm, er was echt ruim voldoende. Wat betreft het vlees en de garnalen zat er ook echt genoeg in en de groente was overduidelijk vers. Echt een aanrader om hier een wokkie te bestellen!

Wanda
31 Januar 2022

We moesten erg lang op ons eten wachten. 18.30uur afhalen maar uiteindelijk was het 19uur voordat het klaar was. Ook zat er weinig saus over Ă©Ă©n van onze bestellingen. De andere was heerlijk vandaar toch 3 sterren

Matthijs
30 Januar 2022

Veel noodles. Zeer weinig groenten en saus. Kip was voldoende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
30 Januar 2022

Het was erg lekker. Op tijd klaar en zelfs nog warm na een kwartier naar huis rijden. Top!

Marco
30 Januar 2022

Eten was goed! Doordat ze net gestart zijn merkbaar dat het enorm druk was en alles nog ingedraaid moet worden. Maar neemt niet weg dat het heerlijk was! Tot volgende keer.

Evelyn
30 Januar 2022

Ik had de garnalen tjap tjoy maar hier zat weinig smaak aan. Mijn vriend had de kip terroyaki hier zat meer smaak aan maar vonden dat er weinig kip in zat.. De snackbox was prima & de bubble tea passion fruit ook. Prijs kwaliteit konden wij ons niet zo goed in vinden.... Helaas een beetje een domper voor de eerste keer.

Antwort von Wok To Go

Beste Evelyn, Jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens was. Wel hebben wij een brede menukaart met veel sauzen en smaken, graag zien wij u weer! Voor andere opmerkingen kunt u mailen naar drachten@woktogo.nl Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Dirkje Den Hartogh veld
29 Januar 2022

Heerlijk

Antwort von Wok To Go

Beste Dirkje, Bedankt voor uw 5 sterren review! Graag zien wij u weer. Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Tineke
29 Januar 2022
Antwort von Wok To Go

Beste Tineke, Bedankt voor uw mooie review en bestelling! Graag zien wij u weer! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Rob
29 Januar 2022

Super wok!đŸ‘đŸœ Komt afspraken na en het eten is echt super lekker. Absolute aanrader!

Antwort von Wok To Go

Beste Rob, Heel fijn om te horen! Wij doen ons best, bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

suus
29 Januar 2022

ik vond het eten qua smaak niet echt lekker. ook de loempia’s kip hadden een aparte smaak. denk dat er geen volgende bestelling komt . bezorger was optijd en vriendelijk

Antwort von Wok To Go

Goedenavond Suus, Jammer om te horen dat de smaak niet beviel! Misschien kunt u een ander gerecht proberen, we hebben een brede menukaart met veel verschillende sauzen en smaken. Met onze afhaal actie betaald u tijdelijk 6 euro voor elke wokki, om te proberen eventueel nog! Voor andere opmerkingen kunt u altijd mailen naar drachten@woktogo.nl Graag zien wij u weer terug bij ons! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Amy Hofma
29 Januar 2022

Goeie service en heel lekker

Amanda
29 Januar 2022

het was echt heerlijk en de bereiding was erg snel. het personeel was ook erg vriendelijk

Antwort von Wok To Go

Beste Amanda, Goed om te lezen dat alles beviel! Bedankt voor je leuke review. Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Ccg
29 Januar 2022

Om 18:10 online besteld voor afhalen kon om 18:40 afhalen toen ik daar kwam moest ik volgend personeel nog 5 minuten wachten en uit eindelijk heb ik nog eens 40 minuten moeten wachten. Maar mensen die binnen kwamen lopen en ter plekke bestelde kregen het met 5 minuten al mee

Antwort von Wok To Go

Beste Chrystel, Vervelend om te horen dat het zo gegaan is, wij hopen dit snel op te lossen! De opening was erg druk en wennen voor ons personeel. Verder hopen wij dat het eten allemaal gesmaakt heeft en dat wij U nog een keer mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Kloosterman
29 Januar 2022

Verrast! Aanwinst voor Drachten. Tip: maak plastic bestek en servet optioneel. Beter voor het milieu en kostenbesparend voor Wok to go. Ik heb dat ook voorgesteld aan just pasta, en zij hebben het uiteindelijk overgenomen :-).

Antwort von Wok To Go

Beste Kloosterman, Bedankt voor uw review, fijn dat de bestelling naar wens was! Wij zijn al bezig om dit op te lossen, bedankt voor uw opmerking! Graag zien wij u snel! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Peter
29 Januar 2022

Maaltijd was niet compleet zoals het besteld was. Er zat geen gebakken rijst + ei bij geen gebakken uitjes en komkommer in zoetzure saus. Ca 3.50 euro teveel betaald. Zou dit graag teruggestort willen hebben.

Bekkema
29 Januar 2022
Antwort von Wok To Go

Beste Bekkema, Dank voor uw mooie review, graag zien wij u snel! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Daniël
28 Januar 2022

De grote opening ging gepaard met een grote drukte en dat was te merken! Aangegeven afhaaltijd werd uiteindelijk drie kwartier later. Welgemeende excuses en een colaatje rijker blijkt thuis dat er 4 echt heerlijke, warme en knapperig vers bereide gerechten gemaakt zijn die een boel goed maken. Als het de volgende keer vlotter gaat is dit een blijvertje.

Antwort von Wok To Go

Beste Daniël, Fijn dat u bij de opening was! Bedankt voor uw review, zoals u zelf al duidelijk heeft gemaakt was het erg druk! Wij doen ons best te verbeteren in deze situaties. Graag zien wij U snel! Heel fijn om te horen dat het eten U smaakte! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Klaas de Haan
28 Januar 2022

Zat standaard niet veel groente in, vlees was uitstekend en de smaak ook. bestelling online was 10 minuten later klaar dan gepland. Afhalen was wat chaotisch, kwam misschien door de drukte en omdat men nog niet goed op elkaar is ingewerkt. Verder heel netjes. Klanten die de zaak verlaten lopen door de rij van klanten die bestellen als het druk is, misschien de routing aanpassen. succes met jullie zaak.

Antwort von Wok To Go

Beste Klaas, Bedankt voor uw mooie review en feedback! Hier kunnen we zeker wat mee en doen ons best om hier op te verbeteren, de eerste dag was wat chaotisch en wennen voor ons. Fijn dat het eten u goed in de smaak valt! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

...
28 Januar 2022
Lars Hut
28 Januar 2022
Antwort von Wok To Go

Beste Lars, Bedankt voor de 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten

Johan
28 Januar 2022

Vandaag geopend, eten heerlijk, bezorging vriendelijk en keurig op tijd!!

Antwort von Wok To Go

Beste Johan, Bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Wok To Go Drachten